www.ampersandbv.nl
Valuta:
Home ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring


Hoe kunnen we de bescherming van uw privacy?

De veiligheid van uw persoonlijke informatie is heel belangrijk voor ons. Wij verkopen of verhuren uw persoonlijke informatie aan derden in geen geval nooit. Wij waarderen uw vertrouwen zeer hoog, en zal zich inspannen om de veiligheid en privacy van de persoonlijke informatie die u ons verstrekt en zal alleen gebruiken als we in het privacybeleid hebt beschreven beschermen.

Veilige aankoop op de website

Wij willen dat u volledig veilig voelen bij het bestellen van de website. We maken gebruik van een technologie genaamd Secure Sockets Layer (SSL), die versleutelt (of codeert) gevoelige informatie voordat deze over het internet wordt verzonden.

Ons privacybeleid

Welke persoonlijke informatie verzamelen wij?

Zoals uiteengezet in meer detail beschreven, de website verzamelt persoonlijke informatie die u verstrekt bij het gebruik van de website ( "Site"). Deze informatie omvat uw voor- en achternaam, e-mailadres en een wachtwoord wanneer u uw website account aan te maken. U kunt deze site bekijken zonder een account, maar je moet een account aan te maken als je iets en om te profiteren van bepaalde functies aan te schaffen. We kunnen u vragen om uw persoonlijke gegevens te bevestigen wanneer u contact opnemen met onze afdeling Customer Service. Dit zal ons toelaten om uw privacy te beschermen door het verifiëren van uw identiteit.

De website is niet opzettelijk verzamelen persoonlijke informatie over kinderen onder de leeftijd van 13. Als u jonger bent dan 18 jaar, maar ten minste 13 jaar oud zijn kunt u deze site alleen gebruiken onder toezicht van een ouder of voogd die ermee instemt te zijn gebonden aan de Marc jacobs gebruiksvoorwaarden. Kinderen onder de 13 jaar mogen deze Site en de ouders niet gebruiken of wettelijke voogden kan niet instemmen met de website Gebruiksvoorwaarden voor hun rekening. Als je niet akkoord gaat met (of niet kan voldoen aan) een van de Wholesalevip Gebruiksvoorwaarden, deze site niet gebruiken.

Aankoop informatie

Wanneer u een aankoop van de website te maken, verzamelen wij uw naam en betalingswijze informatie. We verzamelen deze informatie om u te factureren voor uw aankoop. We verzamelen ook informatie die ons in staat stelt om uw bestelling. Dit omvat de naam, het adres en het telefoonnummer van de beoogde ontvanger (s).

Wanneer u een account bij Wholesalevip maakt, kunt u ervoor kiezen om uw factuurgegevens op te slaan in "Mijn Account." U kunt ook één of meer afleveradres op te slaan in uw adresboek. U kunt veranderen of verwijderen dit opgeslagen informatie op elk gewenst moment, ga gewoon naar mijn Tang, log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord, vervolgens bewerken of verwijderen wat persoonlijke informatie die u wenst.

Diensten Accountinformatie

Wij verzamelen persoonlijke informatie van gebruikers die willen een van de website diensten te gebruiken, inclusief maar niet beperkt tot, Wholesalevip's Transaction Platform. Om deze diensten te gebruiken moet u uw e-mailadres en wachtwoord op te geven of een account bij de website te maken.

We verzamelen ook bepaalde technische informatie van uw computer elke keer dat u een pagina opvraagt ​​tijdens een bezoek aan de website. Deze informatie kan uw Internet Protocol (IP) adres, het besturingssysteem van uw computer, het type browser en het adres van een verwijzende website, in voorkomend geval. We verzamelen deze informatie om de kwaliteit van uw ervaring tijdens uw bezoek aan deze site te verbeteren en zullen niet verkopen of verhuren deze informatie aan derden.
We hebben ook een contract met derden om ons met het verzamelen van gegevens en rapportage diensten met betrekking tot de activiteiten van onze klanten op deze site en op te sporen en te meten prestaties van onze marketinginspanningen. Deze derden kunnen cookies gebruiken en kunnen anonieme informatie over uw browsen en het kopen activiteit op deze site te ontvangen. Geen van uw persoonlijk identificeerbare informatie (zoals uw naam, adres, e-mailadres, etc.) wordt per ontvangen of gedeeld met deze derde partijen.

Contact opnemen met ons

Wij zullen uw e-mailadres gebruiken om te reageren op uw vragen, suggesties en / of verzoeken om hulp bij het gebruik van deze site.

Andere tijden kunnen wij persoonlijke informatie te verzamelen

Van tijd tot tijd kunnen wij enquêtes en prijsvragen uit te voeren via deze website, e-mail, andere media. Als u ervoor kiest om deel te nemen, kunnen we uw naam, e-mailadres, adresgegevens en andere persoonlijke informatie op te vragen. We zullen nooit verkopen of dergelijke informatie verhuren aan derden.

Hoe uw persoonlijke gegevens gebruiken we?

Informatie die we verzamelen op de website kan worden gebruikt om uw shopping ervaring op de volgende manieren te verbeteren:

Leveren goederen en diensten die u online

Registreer u als lid van de website

Voorkoming van fraude en factureren u voor uw aankopen

Bevestig uw bestelling

Reageren op uw klantenservice vragen of verzoeken

Communiceer grote waarden en aanbevolen items om u

Zoeken en de voorraad van de producten die u wilt

Pas uw aankoop ervaring

Terug