www.ampersandbv.nl
Valuta:
Home ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren


We zijn toegewijd aan uw volledige tevredenheid; Het is onze topprioriteit.

Retourneren of uitwisselingen worden toegestaan, op voorwaarde dat de klant het product gekocht via onze website en het is binnen 30 dagen na de oorspronkelijke factuurdatum.

Boots moet vrij zijn van slijtage en moet grondig worden gereinigd, zodat alle vuil en afval wordt verwijderd. Vuile of gebruikte schoenen zal worden teruggegeven zonder evaluatie.

Verzendkosten worden niet terugbetaald. Alle uitwisselingen worden verzonden via oppervlakte levering zonder kosten voor de klant. De nieuwe post kan nog steeds worden onderworpen aan heffingen en belastingen.

Raadpleeg uw orderbevestiging voor het geëiste rendement vorm.

Alle pakketten moeten via een traceerbare methode worden gestuurd. wij niet verantwoordelijk voor pakketten verloren tijdens het transport.

Zodra wij uw terugkeer ontvangen, staat u 3-5 werkdagen om uw terugkeer of uitwisseling te voltooien.

1.You moeten ons eerst een e-mail en ons te informeren over de reden voor een terugkeer en vertel ons uw orderbevestigingsnummer. Wij zullen dan u voorzien van de verdere instructies.

2.You kunnen ongewenste items binnen 30 dagen terug voor een terugbetaling of vervanging, zolang ze zijn in 100% nieuwe staat, niet versleten, noch gewassen en alle tags op zijn plaats. Zorg ervoor dat geretourneerde artikel is veilig verpakt, omdat we niet beschadigde rendement kan accepteren. We zullen allemaal terug conditie post 's beoordelen en te weigeren beschadigd, versleten of gewassen items. Eventuele kosten in verband met het versturen van dergelijke weigerde items naar u terug zijn voor uw rekening.

3.Alle pakketten moet via een traceerbare methode worden verzonden en leveren de tracking-nummer in de tijd. Eventuele kosten in verband met de terugkeer van de items door u aan ons zijn uw verantwoordelijkheid, met inbegrip van de kosten van het verzenden van uitgewisselde / of geweigerd items terug aan u is niet verantwoordelijk voor de pakketten verloren tijdens het transport.

4. Alle rendementen worden geëvalueerd alvorens te worden verwerkt. Houd er rekening mee dat het duurt meestal 7-14 werkdagen om het pakket u terug te ontvangen. Zodra wij uw terugkeer ontvangen, duurt het maximaal 15 werkdagen om uw terugkeer of uitwisseling te voltooien.

5.Returns worden verwerkt in de volgorde waarin ze worden ontvangen, en kredieten kan tot 30 dagen op uw rekening te verschijnen. (Tijdens de vakantie, kan dit keer worden verlengd.) Tijdens de feestdagen totale doorlooptijd op versnelde uitwisseling kan worden uitgebreid met 1-2 busines s dagen. Als we anticiperen op verdere vertragingen zul je onmiddellijk in kennis gesteld. U kunt uw Credit Company of PayPal bel voor de bevestiging van de restitutie in dat geval. Gelieve yoru paypal account, dan betalen wij u parital betaling aan uw Paypal account. (Houd er rekening mee dat uw bank extra dagen te verwerken en plaatsen deze transactie op uw rekening kan verlangen.)

6.we Vervang alle beschadigde goederen gratis. Wij zijn verantwoordelijk voor alles wat als we het even welke fout, anderen, zal de klant in rekening worden gebracht restocking fee, administratiekosten en verzendkosten.

7. Lees dit beleid aandachtig alvorens te kopen. Zodra de transactie is gedaan, betekent dit dat u onze service beleid hebben acceped.

8. Annulering van een bestelling moet worden aangevraagd voordat de bestelling dispatched.Cause dat we alle bestellingen te verwerken zo snel mogelijk binnen 4-6 uur na orderss plaatsing is geweest, dus we zijn niet altijd in staat om een ​​bestelling te annuleren nadat deze is geplaatst. Hoop yoou kan begrijpen in deze belangrijke point.Cancellation aanvragen nadat de bestelling is verzonden in overeenstemming met ons beleid van de terugkeer zal worden behandeld.

9.Note: Naar onze mening, moet je de juiste maat die u nodig hebt te selecteren. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de grootte niet goed passen. Onze excuses voor dit ongemak.

10.Contact Aanvraagformulier: Contact Aanvraagformulier is de snelste en meest efficiënte manier om antwoorden van onze vertegenwoordigers over de facturering vragen, technische ondersteuning en andere steun nodig heeft. Selecteer de meest geschikte onderwerp, zodat uw verzoek kan worden doorgestuurd naar de juiste afdeling.

Terug